Köszöntő


A Művészetért Programház Alapítvány által alapított Balázs Győző Református Gimnázium pedagógiai hitvallása szerint a stressz mentes, családias légkör megteremtése egy iskolában az egyik fontos feltétele a kiegyensúlyozott, boldog iskolai életnek. A mi iskolaközösségünk legfontosabb közösségi színtere a mindennapokban a SpicCoffee. Az otthonunkban is fontos helyszín a konyha, ezért a mi iskolánknak legfontosabb közösségi tere az étteremben található iskolabüfé. A SpicCoffee a Művészetért Programház Alapítvány által működtetett street food étterem, üzletpolitikánk szerint a franchise minimál árképzéssel elérhetővé kell tenni tanulóinknak, családjaiknak, kollégáinknak kényelmi szolgáltatásainkat, mellyel a mindennapokban kellemesebbé tesszük az iskolában töltött időt.


Nagy hangsúlyt fektetünk az egészséges ételek, gyümölcslevek fogyasztási szokásainak kialakítására, ezért állandó kínálatunk is rostokban gazdag magvas termékek, transzferzsír menetes alapanyagokból előállított, zöldségekkel és tartósítószer mentes, grillezett- húsokkal, vagy sajtokkal készült ételekből állnak. Napi menü kínálatunk összeállításai is az egészséges ételek népszerűsítését célozza, többnyire glutén- és cukormentes, vegetáriánus ételeket készítünk.


A tanuló közösség számára folyamatosan biztosítjuk a szamovár használatát a zöld tea népszerűsítésével, mellette még tejet, joghurtokat, gyümölcsöket, zöldségeket folyamatosan biztosítjuk térítési díj nélkül diákjainknak.